I Can Make you a star

Sedan jag blev en av jurymedlemmarna i teveprogrammet Idol har jag i tidningsartikel efter tidningsartikel beskrivits på samma sätt: ”Den tuffa, den orädda, hon som vågar säga vad hon tycker och tänker.” Det säger säkert en del om mig, men kanske ännu mer om den svenska mentaliteten. Varför anses det så unikt att stå för sina åsikter?
Att flera av mina personlighetsdrag avvek från den rådande normen märkte jag tidigt. Det blev ännu tydligare när jag debuterade på arbetsmarknaden. Genom åren har mina egenskaper och mitt sätt att gripa mig an arbetsuppgifter ibland legat mig i fatet. Men betydligt oftare har de gynnat mig och haft en avgörande betydelse för att hjälpa mig nå mina mål. Trots att mer än halva mitt yrkesliv troligen ligger framför mig, har min karriär redan bjudit på så många framgångar, motgångar, överraskningar och lärdomar att de skulle räcka för att fylla en bok. Och nu har jag skrivit en.

Det finns förstås tusentals böcker om hur du lyckas med det du företar dig. Men det finns bara en som presenterar min metod. Jag har skrivit den för att jag vill dela med mig av allt jag lärt mig. Jag vill både ge dig universella råd, visa hur jag själv gör, och viktigast av allt: hjälpa dig att utforma strategier som du skräddarsyr utifrån dina egna förutsättningar. Dina personliga egenskaper, dina mål och dina drömmar.
Jag varvar tips och konkreta övningar med skildringar av min egen väg från lägenheten i Akalla till toppjobb i den internationella musikbranschen.    

Min förhoppning är att du ska bli lite klokare, lite mer självsäker, lite mer peppad, lite mer rustad inför dina unika utmaningar. Att du ska upptäcka att det går att vara luststyrd och plikttrogen på samma gång. Att du ska tro på dig själv så mycket att andra också gör det. Att du får mod att veckla ut dina vingar till fullo. Att du vågar drömma.    

Och allt börjar med din personlighet. Den går inte att kopiera, inte att plugga sig till, inte heller att bortse från. Den är din viktigaste och mest kraftfulla nyckel till framgång.

Köp boken på Adlibris, Akademibokhandeln

För signerat exemplar av boken fyll i formuläret så tar vi kontakt